Міграційники Рівненщини допомагають у відновленні паспортних документів

603 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Через війну українці змушені були покинути свої міста та села, своє житло. Хтось - через тимчасову окупацію ворогом певних територій, хтось через те, що тепер немає де жити, бо окупанти зруйнували чи пошкодили будинок. Торкнулося це і осіб, які не мають постійного місця проживання та перебувають в реабілітаційних центрах.

Так, під час окупації Київської області на Рівненщину було вивезено 35 підопічних Бородянського психо-неврологічного інтернату, котрих було розміщено до Урвенського психо-неврологічного інтернату Рівненської обласної ради, а також близько 60 соціально незахищених осіб, які перебували в реабілітаційних центрах міст Ірпеня і Бучі та знайшли прихисток в Молитовних будинках міста Рівного.

Частина з них, перебуваючи у складних життєвих обставинах, втратили свої документи, що посвідчують особу.

Працівниками Рівненського міського та Здолбунівського відділів УДМС у Рівненській області проводяться заходи по ідентифікації та документуванню зазначених осіб, в результаті яких вже понад 20 громадян отримали паспортні документи. Інформація, яку про себе повідомила решта - перевіряється, тож робота триває.

Міграційна служба забезпечує доступні умови для отримання адміністративних послуг всім громадянам, поза будь-якими бар’єрами, адже безбар‘єрність є суспільною нормою, в рамках якої кожну людину приймають, поважають і цінують незалежно від фізичних особливостей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також