Михайло Бузинарський: «Усі звинувачення — брехня»

3182 0

Ми у соцмережах:

Михайло Бузинарський: «Усі звинувачення — брехня»

Про те, що до переліку «неугодних» нинішньому голові ОДА Василю Червонію людей потрапив і керівник Регіональної приймальні Президента на Рівенщині Михайло Бузинарський, вже повідомлялось у багатьох ЗМІ області. Зокрема, розголосу набув факт обурення Червонія тим, що п.Бузинарський вручив годинник Президента директорові РАЕС п.Фрідману. Редакції «РВ» стало відомо, що одними лиш емоційними коментарями з боку голови ОДА не обійшлося. Нижче публікуємо лист, в якому — прохання «розглянути питання про відповідність п.Бузинарського займаній посаді».

Главі Секретаріату Президента України
Олегу Рибачуку
Шановний Олеже Борисовичу! До мене, як до голови Рівненської облдержадміністрації, надходять скарги про поведінку керівника Регіональної приймальні Президента України в Рівненській області Михайла Бузинарського, що дискредитує Президента України Віктора Ющенка. Так, наприклад, надійшла скарга під підприємця Андрія Гладуна, чоловіка Лілії Кректун, яка працює головним консультантом Регіональної приймальні Президента України в Рівненській області, з проханням захистити його сім’ю від принижень і знущань М. Бузинарського (копія додається). Окрім того, М.Бузинарський, зловживаючи службовим становищем, дозволяє собі одноосібно приймати рішення про нагородження від імені Президента України осіб, котрі під час президентської виборчої кампанії 2004 року грубо порушували Закон України «Про вибори Президента України», змушували підлеглих голосувати за В.Януковича (публікації в пресі до цього факту додаються). Зокрема, 22 грудня 2005 року під час нагородження директора Рівненської АЕС М.Фрідмана Почесною Грамотою Президента України М.Бузинарський дозволив собі вручити іменний годинник тому ж таки М.Фрідману від імені Президента України (касета відеозапису місцевого телеканалу додається). Повна інформація про зловживання М. Бузинарського зберігається в управлінні МВС України в Рівненській області. Прошу розглянути питання про відповідність перебування М.Бузинарського на посаді керівника Регіональної приймальні Президента України в Рівненській області.
З повагою, голова адміністрації В.Червоній.

Коментар Михайла Бузинарського: — Я не бачив цього листа, але чув ще раніше про нього від журналістів. Я б хотів з цим листом ознайомитись, а тоді вже давати коментарі чи вживати якихось дій. — В листі йдеться про зловживання з вашого боку, інформація про які буцімто зберігається в міліції… — На це категорично відповім — брехня все це, при зустрічі я можу надати відповідні офіційні підтвердження з прокуратури і міліції, що жодної справи щодо мене у них немає. — Лист цей підписаний головою ОДА Василем Червонієм. Чи відчуваєте ви тиск з боку цього керівника в своїй роботі? — Я відчуваю тиск, але не прямий, а кулуарний. Це тому, що Регіональна приймальня — чи не єдина установа в області, яка не підпорядкована голові ОДА. Він би, звичайно, хотів мати на цій посаді ручного керівника. Я — не такий, я принципово ставлюсь до недоліків високопосадовців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також