Микола Несенюк: Планшет не допоможе

280 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Планшет не допоможе

У футболі завжди існувала своя мода, яка подібно до моди звичайної, періодично змінюється на свою протилежність. Довгі рукави змінюють на короткі, короткі труси – на довгі, широкі футболки – на вузькі і навпаки. Самі футболісти теж проявляють фантазію – жоден «футбальор», який себе поважає, не гратиме у заправленій у труси футболці. І зовсім не тому що так зручніше. Жоден не вдягне гетри нормально – або спустить їх донизу, або натягне догори.

Тренери – вчорашні фуболісти. Тому так само слідують моді, не помічаючи, що бувають смішні. Це колись тренер казав гравцю перед тим, як той вийде на заміну, що він має робити на полі. Тепер не те! Нині цим займається спеціальний асистент – не царська це справа! Згаданий асистент показує футболісту як він має грати на спеціальному планшеті. Ніби той або бовдур, що не розуміє слів, або глухонімий, або щойно прийшов з вулиці і ніколи не тренувався з командою.
 
Це очевидна дурниця лише показує, що тренери хочуть виглядати як справжні мов той малюк, що просить тата купити йому точно таку саму футбольну форму як у самого Роналдо. Самі подумайте – коли гравець, що виходить із запасу, не здатен без планшетної інструкції зіграти як належить, то що казати про тих, хто на полі, і не отримали підказки на планшеті як саме грати з новим партнером? Не посилати ж на поле десять асистентів з планшетами! А може, нехай би побігали трохи аніж сидіти табуном за спиною тренера!
 
Мода – штука жорстока. Когось робить неповторно гарним, а когось недолуго смішним. Причому самі вони цього не розуміють!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також