Мільйона на перехрестя поки немає. Зате є чайник!

1987 0

Ми у соцмережах:

Мільйона на перехрестя поки немає. Зате є чайник!

Ще восени на перехресті вулиць Гагаріна-Черняка-Грушевського шляховики зняли асфальт, підготувавши дорогу до капремонту. Однак і досі перехрестя стоїть обідраним, з іще більшими після зими ямами на дорогах. Днями тут з'явились шляховики, один з них обійшов перехрестя, поливаючи ями смолою з чайника. І, звичайно ж, наслухався нарікань від водіїв і перехожих...

Перехрестя фото Ореста Погорелюка

Фото Ореста Погорелюка
Віктор Бредихін, директор ПрАТ "Рівнеавтошляхбуд":
— Звісно, бітум можна і квачом з відра, а не з чайника лити. Але ж ми просто залили найглибші ями на проїжджій частині, щоб водіїв не так трясло в машинах! Навіть образливо, що історія з чайником викликала настільки негативну реакцію у рівнян — ми ж серйозна організація, а це був аварійний ремонт з нашої власної ініціативи і за наші власні кошти. Зробили ми це тільки для того, щоб до початку основного ремонту полегшити проїзд цього перехрестя. Капітальний ремонт проведемо за сприятливих погодних умов, коли розпочнеться фінансування з обласного бюджету. Замовником є управління капітального будівництва Рівненської обласної державної адміністрації. Вартість цього ремонту — близько мільйона гривень. Можу додати, що цих коштів ледь вистачить, бо уже й асфальт подорожчав.
Володимир Дмитрук, директор департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА:
— Кошти на ремонт перехрестя підприємству "Рівнеавтошляхбуд" виділяли наприкінці минулого року. Але з цієї суми було використано лише 70 тисяч гривень. У грудні торік було тепло, тож зняли верхній шар дороги, встановили бордюр і розраховували, що ще встигнуть покласти асфальт. Але потім випав сніг, тому й вирішили закінчити ремонт навесні. Коли розпочнуть ремонтні роботи на перехресті — точно не скажу. Але це може бути уже з наступного тижня.
У вівторок на засіданні бюджетної комісії обласної ради після тривалої суперечки кошти на ремонт перехрестя виділили — 926 тисяч гривень із залишку коштів спецфонду, які накопичилися на початок року.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також