Міський голова Рівного обзавівся новою радницею

1383 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Рівного обзавівся новою радницею

Олена Пінчук, членкиня Рівненського міськвиконкому, стала тринадцятою радницею міського голови Рівного Олександра Третяка.

 Олена Пінчук надаватиме йому поради з питань міського середовища.

На сайті Рівненської міської ради повідомляється, що вона є експертом робочої групи з просторового розвитку та мобільності проєкту Асоціації міст України «Створення та організація діяльності навчальної мережі міст з інтегрованого міського розвитку». А також консультантом з питань мобільності і безпеки руху проєкту “Кращі практики місцевого самоврядування”, що реалізується коаліцією громадських організацій “Рада реформ Рівного”.

Олена Пінчук – член виконавчого комітету Рівненської міської ради, займається консультуванням у сфері планування та розвитку міського простору, координаторка Ініціативної групи “Рівне – місто дружнє до дитини”. Має досвід втілення проєктів будівництва та ремонтів громадських просторів Рівного. Зокрема, була координаторкою проєкту реконструкції площі біля ТРЦ «Злата Плаза».

Нагадаємо, більш ніж удвічі збільшив число радників міський голова Олександр Третяк. Їх тепер у нього 12. Щоправда, тільки двоє мають посадові оклади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також