Міський голова Рівного: «Я зроду не купував продукти»

2856 0

Ми у соцмережах:

колаж - Радіо Трек

Володимир Хомко сьогодні знову відповідав на актуальні запитання ранкових ведучих в ефірі Радіо Трек. Міський голова Рівного відповів, що думає про ймовірне відкриття ринків.

Як відомо, подальша доля ринків Рівненщини та всієї України вирішиться у середу, 29 квітня. Тоді на засіданні урядовці розглядатимуть питання роботи торгових точок. Нагадаємо, ринки не працюють понад місяць.

- Ще нічого не коментуватиму з цього приводу. Якщо уряд так вирішить, то відкриватимемо ринки. Але я дуже сумніваюся, що на ринках можна буде дотриматися усіх карантинних норм. Уряд бере на себе контроль за виконанням усіх санітарних норм. Ну, раз беруться за таке, значить впевнені, що зможуть забезпечити дотримання усіх санітарних норм,  - відповів міський голова Рівного про ринки в ефірі Радіо Трек.

Володимира Хомка запитали, де він купує продукти – на ринку чи в супермаркеті. Виявилося, що ніде.

- Взагалі ніде не купую (продукти. - Ред.). Я зроду ніколи не купував продукти. В мене завжди купувала дружина, а зараз донька купує. Я поняття не маю, нічого не купую. Ця сфера життя мене взагалі… Я не готую сам, не займаюся цим, в мене донька готує.  Це склад характеру, в мене є друзі, які люблять готувати, купувати. Їм це подобається – і я це розумію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також