Міський голова Вараша довів, що його незаконно звільнили депутати

2909 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Вараша довів, що його незаконно звільнили депутати

Апеляційний суд у Львові скасування рішення депутатів Кузнецовської міської ради про дострокове припинення повноважень міського голови Сергія Анощенка.

 Як розповів нам міський голова, він приступить до своїх обов’язків одразу, як отримає «на руки» рішення суду.

- Суддя визнала, що не було підстав для того, щоб знімати мене з посади. Адже я не порушив жодного закону. Також було доведено, що у міських депутатів не вистачило одного голосу для ухвалення цього рішення. Їм потрібно було зібрати 24 голоси «за», а не 23. Вважаю, що під час цього процесу було скоєно стільки криміналу, що можна посадити багатьох людей, - розповідає Сергій Анощенко.

Нагадаємо, що Сергію Анощенку депутати оголосили недовіру 15 грудня 2017 року. За відставку п.Анощенка голосували двічі. Після того, як не підтримали звіт про його роботу. За його версією, депутатам не вистачило одного голосу, тому він чинний керівник міста. Хоч депутати стверджують, що голосів вистачило. Свій спір вони вирішували у суді.

Додамо, що в 2013 році депутати Вараша уже оголошували міському голові недовіру і відправляли його у відставку. Однак в 2015 році Анощенко знову переміг на виборах.

Читайте також по темі: Вараш «перезавантажать» виборами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також