Міський голова заявив, що поле на «Авангарді» можуть здати вже у цьому році

1400 0

Ми у соцмережах:

Міський голова заявив, що поле на «Авангарді» можуть здати вже у цьому році

На стадіоні «Авангард» у Рівному вже до кінця цього року планують завершити роботи з облаштування футбольного поля, аби можна було приймати матчі.

Про це сьогодні заявив міський голова Рівного Володимир Хомко.

- Ми дещо змінили свої плани. Будемо робити східну та західну трибуни, і поле. Таким чином, щоб можна було здати вже цей комплекс і можна було б проводити матчі на стадіоні. Віражі зробимо пізніше. Змінили черги, щоб був комплекс, який можна було б використовувати. Мрію, щоб вже до кінця цього року можна було б грати матчі. Треба буде багато що змінити. Адже ми не планували спочатку робити поле, – каже Володимир Хомко.

Нагадаємо, у грудні минулого року міські депутати виділили ще 60 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону. За словами керівника проекту Андрія Конашка, на цей час вже було освоєно 54 мільйони.

Попередня вартість проекту становила близько 210 мільйонів

У серпні цього року Управління капітального будівництва уклало договір із місцевою проектною організацією ТОВ «Орбіта Будпроект» на 1,1 млн. гривень, тож вартість реконструкції зросла ще на 82, 6 мільйонів, тобто на 40 %, і це ще не кінцева сума. 

Згідно проекту, роботи планують завершити до травня 2021 року.

Читайте також: «Авангард» подорожчав на 40%, але це ще не кінець

«Авангард» подорожчав, бо підвели стіни

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також