Міського голову, який здав місто окупантам, затримали за держзраду

2793 0

Ми у соцмережах:

Міського голову, який здав місто окупантам, затримали за держзраду

Міського голову Куп'янська Геннадія Мацегору, якому оголосили підозру у держзраді за те, що він здав місто російським окупантам, затримали.

Як повідомляє УНН, Харківська обласна прокуратура повідомила про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України Куп‘янському міському голові, що на Харківщині, який здав місто окупанту. Про це сам Мацегора повідомив у відео-зверненні в офіційному Facebook-акаунті міста.

Політик з Рівного Андрій Лозовий так прокоментував вчинок зрадника: - Зрада мера Куп‘янська - це не привід для паніки. Якщо з усіх мерів України лиш один виявився колаборантом - це жалюгідний результат для ворога. Подивіться, як наші міські голови героїчно захищають українські міста. здається, не втік з них взагалі ніхто. Віталій Кличко, Borys Filatov, Владислав Атрошенко, Олександр Мамай, Игорь Терехов, Олександр Третяк, всі інші - ви молодці! Потужна росармія, кидаючи всі сили, не змогла за чотири доби взяти жоден обласний центр. Маленька частина України таки захоплена ворогом - але вже нема сумнівів, що Збройні Сили їх відіб’ють. і Куп‘янськ в тому числі. і мер-колаборант буде покараний з усією суворістю воєнного часу Україна - буде!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також