Митник на Рівненщині визнав, що взяв хабара

825 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Вироком Дубровицького районного суду колишнього інспектора митного поста Рівненської митниці Державної фіскальної служби України визнано винним в одержанні неправомірної вигоди за невчинення ним в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-яких дій з використанням наданого йому службового становища.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів та у суді прокурором доведено, що посадовець митної служби одержав понад 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від двох громадянок за безперешкодне переміщення через митний кордон України придбаних ними підакцизних товарів, та не притягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення митних правил.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: митник свою вину визнав. Суд призначив йому покарання в межах санкції статті – штраф у розмірі півтори тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25500 гривень, з позбавленням права обіймати посади у органах Державної митної служби України строком на 3 роки.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також