Митрополит УПЦ МП Павло з Рівненщини наговорив на кримінальну справу

4514 0

Ми у соцмережах:

Митрополит УПЦ МП Павло з Рівненщини наговорив на кримінальну справу

Митрополит Московського патріархату Павло, який більш відомий під прізвиськом Паша «Мерседес», на різдвяній службі наговорив усе, що думає про Україну й ПЦУ.

Зокрема, в храмі Агапіта Печерського в Нижній лаврі той виголосив таку промову перед прихожанами:

- Успенський собор віддали розкольнику і самосвяту. Розкольник – це Філарет, самосвят – Епіфаній. Мені кажуть пом'янути Епіфанія. Кого – сущого біса? Розкольника? Вся "мерзенність" розпочалася з Філарета. Сьогодні "владні Іроди" відкидають Христа, вбивають не 14 тис. немовлят, а мільйони людей. Як біс все мудро зробив. Під виглядом об'єднання вони почали "гоніння" на Церкву. Вони хочуть знищити Олександра Невського. Це групка безбожників, бандитів, які ведуть відкриту війну проти Церкви. Головне для них не війна. Головне – знищити святу соборну і апостольську Церкву. Тобто нас із вами відвернути від Христа.

Як повідомляє «ІМІ», Офіс генерального прокурора повідомив, що правоохоронці відкрили 17 січня кримінальне провадження щодо висловлювань цього митрополита. Адже вони спрямовані на розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті в країні між вірянами УПЦ МП та ПЦУ.

Нагадаємо, що Петро Лебідь (його справжнє ім’я) народився у селі Борбин, що на Рівненщині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також