Модернізм і «Daily Painting»

1511 0

Ми у соцмережах:

Модернізм і «Daily Painting»

Дві нові виставки живопису відкрилися наприкінці березня у галереї «Євро-Арт» — львів'янина Михайла Дзядика та Олексія Мовчуна з Рівного.

МИХАЙЛО ДЗЯДИК_ВИСТАВКА_КАРТИНИ_МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting   (3)

Михайло Дзядик
МИХАЙЛО ДЗЯДИК_ВИСТАВКА_КАРТИНИ_МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting   (1) Михайло Дзядик — знаний в Україні та світі художник. Він народився в Польщі, а нині живе у Львові. Черпає натхнення і створює живописні етюди також на Волині та Поліссі. Малярство цього живописця вишукане, інтелектуальне, де поруч гармонійно співіснують експресивний пейзаж, просторова абстракція, алегоричні сюжетні композиції і психологічний портрет. У його картинах «Яблуня», «Околиці Берестечка», «Купання коней», «Волинська осінь», «Поліський пейзаж із кіньми», «Гриби», «Дівчина з вороною», «Іванка», «Грабівець» — краса і світло повсякденних речей. МИХАЙЛО ДЗЯДИК_ВИСТАВКА_КАРТИНИ_МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting   (2) У Рівному представлена виставка «Краса і гармонія українського модернізму» Михайла Дзядика. Її приурочили до дня народження митця та, кажуть у галереї, водночас вона стане подарунком рівнянам до великодніх і травневих свят. Загалом представлено 77 робіт художника. Спільним для них є те, що всі вони відображають красу і гармонію українського модернізму. Побачити картини можна до 21 травня. ОЛЕКСИЙ МОВЧУН_ХУДОЖНИК_ЄВРО-АРТ_ МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting  (1)
Олексій Мовчун
Ще одна нова виставка діятиме до кінця квітня у клубному кафе «Євро-Арт». Презентує свої полотна художник-початківець Олексій Мовчун, учень відомого в місті художника Анатолія Іваненка та архітектора за освітою. Серед представлених робіт — виконані в стилі «Daily Painting», коли картина пишеться за один день. ОЛЕКСИЙ МОВЧУН_ХУДОЖНИК_ЄВРО-АРТ_ МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting  (3) Олексій Мовчун розповів на відкритті виставки, що на одній з «картин-щоденників» зобразив свою кішку. А надихає його життя, природа, унікальність кожної людини, «свято» кольору і світла, що нас оточує щосекунди. ОЛЕКСИЙ МОВЧУН_ХУДОЖНИК_ЄВРО-АРТ_ МОДЕРНIЗМ I  Daily Painting  (2)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також