Модні варіанти жіночого верхнього одягу цього сезону

387 0

Ми у соцмережах:

Модні варіанти жіночого верхнього одягу цього сезону

Жіночий верхній одяг – це не лише практичний елемент гардероба, але й невичерпне джерело краси, стилю та виразності. Від розкішних плащів до легких курток, він відображає жіночу енергію та незалежність, а також підкреслює її особистий стиль і вишуканість.

Тренди жіночого верхнього одягу: кольорове пальто

У пошуках ідеального жіночого верхнього одягу багато хто надає перевагу виразному поєднанню елегантності та стилю. І коли йдеться про таку універсальну та жіночну категорію, як верхній одяг, неможливо не звернути увагу на неперевершений варіант у всі часи — пальто.

У сезоні 2023 воно представлене з різними варіаціями крою, від строгих до вільних силуетів. Щодо відтінків, то яскраві забарвлення стануть справжнім хітом.

Насичені модні кольори будуть основним трендом, який надасть неповторного шарму елементу одягу. Зелений, рожевий, жовтий, бузковий, блакитний та помаранчевий – така палітра відтінків надає осінньо-зимовим модним образам неперевершену вишуканість.

Тренч

Ідеальним варіантом для стильного осіннього образу є модний тренчкот. Ця модель верхнього одягу на сезон 2023–2024 підходить як для офісного стилю, так і для повсякденного стріт-стайлу. Особливо актуальними будуть версії з пелериною, у відтінках бежу, сірого, білого та коричневого кольорів.

Джинсова куртка

Це справді незрівнянний верхній одяг. Джинсова куртка є універсальною і є модною вже кілька сезонів поспіль, а також актуальна протягом всього року. На осінь та зиму пропонуються моделі з хутряними декоративними елементами, що додають їм особливого шарму.

Жилети

Тренд на жилети почався з в'язаних моделей, які зараз стали невіддільною частиною модного світу. Вони можуть повністю замінити верхній одяг як восени, так і взимку. Варіацій безліч: довгі стьобані вироби, короткі повітряні, тренч-жилети, шкіряні, вовняні та твідові моделі — усі варіанти актуальні як ніколи раніше.

Дута куртка оверсайз

Пуховики — це верхній одяг, якому притаманні зручність та практичність, котрий поєднується з багатьма комбінаціями.

Більшість жінок, незалежно від віку та сфери діяльності, обирають саме цей модний тип верхнього одягу. У новому сезоні пуховики залишаються в тренді, особливо короткі дуті моделі або довгі оверсайз, виготовлені зі стьобаної тканини без хутряних деталей і представлені в яскравих або пастельних відтінках.

Пальто з хутряним декором

Надзвичайно елегантною та розкішною деталлю, що надає особливого шарму жіночому пальту, є хутряне оздоблення. Вишукані коміри та манжети знову стають модним трендом у верхньому одязі на осінь-зиму 2023 року. Але не менш популярними декоративними елементами для будь-якої моделі залишається бахрома.

Стьобана куртка

Стібки, нанесені на верхній одяг, надають йому неповторного стилю й неперевершеного вигляду в колекціях на осінь-зиму. Вони перетворюють навіть звичайні речі на дивовижно красиві. На вершині популярності будуть об'ємні куртки з вільним кроєм та подовжені пальта в стьобаній стилістиці. Такий верхній одяг поєднує в собі практичність та елегантність.

Принтовані акценти на верхньому одязі

Взимку можна створити стильний образ, зробивши акцент на пальто, куртці, шубі або кейпі з цікавими принтами. Вони додають цікавості та оригінальності образу. Популярними принтами залишаються клітинка, анімалістика, абстрактні та геометричні варіації, а також монограми, якими будуть рясніти новинки верхнього одягу 2023–2024.

Важливо знайти принт, який вам подобається й виражає вашу індивідуальність. Це може бути чудовим способом демонструвати свій стиль і зробити образ цікавим і неповторним.

Як правильно підібрати верхній одяг

Якщо ви хочете, щоб модний верхній одяг служив вам не один сезон і залишався виглядати чудово, зверніть увагу на деякі ключові моменти.

Насамперед важливо, щоб вбрання було комфортним. Зважайте на температурний режим у ту пору року, коли ви будете його носити. Наприклад, в осінньо-весняний період підходять пальто, тренчі, вітрівки, плащі та інші варіанти. На зимовий період вибирайте пуховики, дублянки, екошуби або теплі куртки. І ось цікавий лайфхак від експертів: використовуйте багатошаровість, навіть взимку. Комбінуйте декілька варіантів одночасно, щоб створити стильний образ.

Найкращим підходом під час вибору верхнього одягу є врахування індивідуального кольоротипу. Крім того, не забувайте про основні відтінки речей у вашому гардеробі, з якими плануєте поєднувати пальто, куртку, плащ або вітрівку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також