Молоді полячки бояться українок, бо відбивають потенційних наречених

1451 0

Ми у соцмережах:

Молоді полячки бояться українок, бо відбивають потенційних наречених

Українські жінки заполонили шлюбний ринок у Польщі.

Як повідомляє газета «Виборча», зараз у Польщі перебуває близько 1,2 мільйона біженців з України. Більшість із них жінки.

Соціологічні дослідження демонструють, що у полячок різко зростає неприязнь та тривога через українок.

Найбільшу неприязнь до українських біженців демонструють саме польські жінки до 29 років. По-перше, вони бояться занадто великої конкуренції на ринку праці. По-друге, занепокоєні, що біженки з України заберуть потенційних польських чоловіків.

Наразі польські соціальні мережі рясніють групами «Українки знайомляться з поляком», «Одинокі українки в Польщі», «Шукаю хлопця-поляка» або «Українка шукає чоловіка-поляка» та «Поляк шукає дружину-українку».

На думку поляків, які спілкуються у таких групах, українки красивіші, ніж полячки. Більше того, поляк готовий забезпечити родину та дати дах над головою. Від жінки потрібна самовідданість та взяти на себе хатні справи. А не власна думка, кар’єра і норовливий характер.

Крім того, з кожним роком у Польщі стає все більше весіль між поляками та українками. Це демонструють дані Головного управління статистики: у 2020 році таких шлюбів було укладено 1435, а у 2021 році – 1839.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також