Молодик з Рівненщини вбив зі спільниками у столиці киянина (відео)

3340 0

Ми у соцмережах:

Молодик з Рівненщини вбив зі спільниками у столиці киянина (відео)

Під час конфлікту зловмисники задушили подушкою свого товариша та втекли. Одного з фігурантів правоохоронці затримали у столиці, другого - у місті Одеса, а третього – розшукують. За скоєне їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась киянка та повідомила, що у своїй квартирі на вулиці Ушинського вона виявила мертвим 51-річного квартиранта. Туди виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції та лікарі.

Начальник сектора розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, Солом’янського управління поліції Євгеній Любченко розповів, що у заявниці винаймали квартиру двоє чоловіків, однак інший вже не виходив на зв’язок та його речей в оселі не було:

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. У вчиненому чоловік зізнався та розповів, що він із потерпілим та друзями відпочивав, а згодом між ними виникла сварка. Коли вирішити суперечку словами не вдалося, він разом із приятелями схопив чоловіка та почав душити подушкою».

Працівники карного розшуку Солом’янського управління поліції негайно розпочали пошук інших фігурантів та з допомогою колег із Одеській області затримали одного із них у місті Одеса.

Зловмисників затримали. Ними виявились 31-річний уродженець іншої країни та 24-річний мешканець Рівненщини, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

За фактом умисного вбивства відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Фігурантам вже оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

«На даний час ми проводимо усі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання іншого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також