Мотопробігом на Рівненщину байкери привезли прапор єдності

1475 0

Ми у соцмережах:

Мотопробігом на Рівненщину  байкери привезли прапор єдності

Сьогодні, 16 липня, на майдані Незалежності зібралися учасники всеукраїнського мотопробігу, аби передати Рівненщині прапор українського народу. Байкери вже були у Стрию на Львівщині, в Івано-Франківську, у Львові та Луцьку. З однієї області до іншої вони планують об’їхати всю Україну.

Президент рівненського мотоклубу «МСС Kruzers» розповів, що акцію «Мотопробіг єдності» проводять байкери вже третій рік поспіль. Сьогодні колона приїхала з Луцька, з Рівного вона поїде у Дубно, потім у Тернопіль, а далі на схід. Останньою точкою цьогорічного мотопробігу буде Одеса.

Організатор акції Микола Спірідонов розповів, що метою «Мотопробігу єдності» є об’єднати українську мотоспільноту:

Ми передаємо прапор країни з однієї області в іншу. На прапорі, який передаємо, кожен може написати якесь побажання для країни та поставити свій підпис. Крім українського, ми також веземо прапор кримськотатарського народу, який залишимо в Чонгарі Херсонської області. Це своєрідний меседж про те, що ми пам’ятаємо тих, хто залишився у Криму. Наприкінці мотопробігу український прапор ми залишимо на острові Хортиці.

За словами організатора мотопробігу, участь у ньому можуть взяти усі охочі, окрім політичних сил та громадських організацій. Оскільки їхня акція є аполітичною.

Один з учасників мотопробігу – з Угорщини. До колони байкерів він долучився випадково, коли в Ужгороді пив каву і побачив мотоциклістів, то вирішив поїхати за ними. Каже, що йому дуже подобається ця акція.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також