Мототрек: обіцяють освітлення і якісний звук

1575 0

Ми у соцмережах:

Мототрек: обіцяють освітлення і якісний звук

У серпні на змагання зі спідвею до Рівного збирається приїхати почесний президент світової Федерації мотоспорту Анджей Вітковський. Кажуть, від нього залежить, чи будуть проводити у Рівному європейські турніри. Тож взялися готувати мототрек до сезону.

Сергій Головня, директор «Рівненського міського спортивно-технічного клубу»:

— В цьому році плануємо провести 6 змагань. Календар вже погоджено. Серед них два офіційних європейських турніри — півфінали чемпіонату Європи серед дорослих та юніорів. У зв’язку з організацією цих заходів я як керівник Федерації мотоспорту в Рівненській області був присутнім на Асамблеї Центральноєвропейських держав з мотоспорту, де нам погодили проведення 29 серпня Кубка MASEK — одного з європейських турнірів. Віце-президент світової Федерації з мотоспорту Анджей Вітковський виявив бажання завітати в Рівне на цей захід і зустрітися з міським головою.

Володимир Хомко, міський голова:

— Коли комісар європейського спідвею відвідував змагання в Рівному минулого року, він поставив нам умови для проведення змагань європейського рівня. Це звук, світло й таке інше. Це невеликі для міста кошти. Будемо їх вкладати в стадіон. Це робимо для того, щоб більше змагань перетягувати на наш мототрек.

Дарина ГУЗЕНКОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також