Письменник помер, але його мрія здійснилася

2522 0

Ми у соцмережах:

Письменник помер, але його мрія здійснилася

Микола Кирильчук, відомий на Рівненщині під псевдонімом Василь Кирмик, помер наприкінці січня від четвертої стадії раку. Письменник знав про хворобу і бажав тільки одного – потримати у руках свою книгу… Не встиг… Але завдяки небайдужим людям його книга побачила світ…

«Друзі, ми це зробили!». Так розпочала допис на своїй сторінці у Фейсбук голова Рівненської обласної спілки письменників Ірина Баковецька.

Завдяки неймовірним зусиллям багатьох людей вдалося видати в авторській редакції заповітну книгу Василя Кирмика. Проте, за словами Ірини Баковецької, відомий український письменник Олександр Косенко нині займається професійним літературним редагуванням текстів Миколи Кирильчука, отож, згодом чекатимемо наступний тираж.

«Останні бажання — святі! Відгукнулося багато чуйних, хороших людей, які допомогли видати цю збірку поезій — організаційно, фінансово, технічно... Насправді добрих людей у світі багато. І щира їм вдячність за доведену до кінця спільну важливу справу!, — написала Ірина Баковецька. — Я безмежно вдячна усім тим, хто долучився до видання

Кажуть, душі відлетівших поліських письменників весною повертаються птахами до рідних сосен і дубів, голосно співають і читають вірші. Ось чому ліс дихає і надихає...».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також