Муляренко незаконно звільнив Приварського: рішення суду

3369 1

Ми у соцмережах:

Муляренко незаконно звільнив Приварського: рішення суду

Звільнення першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського визнали незаконним.

Як розповів суддя-спікер Рівненського окружного суду Андрій Сало, колегія суддів не побачили у діях Приварського дисциплінарного проступку. Тому розпорядження голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка про звільнення Приварського визнали незаконним.

За час "вимушеного прогулу" з листопада 2017 року Юрію Приварському мають повернути 235 тисяч гривень заробітної плати. Рішення суду є негайним до виконання.

Нагадаємо, що причиною звільнення Юрія Приварського стало те, що він погодив надання відпустки начальнику Рівненського обласного управління водних ресурсів Сергію Васильєву. Останній завдяки їй відтермінував на деякий час своє звільнення.

Юрій Приварський у коментарі РВ зазначив, що лише кілька хвилин тому дізнався про рішення суду і воно для нього самого стало несподіваним, проте, каже Приварський, приємним.

- Поки не бачив повного рішення суду, тож не знаю, коли і як саме буде відбуватися процедура поновлення, - зазначив п.Приварський. - Я про це ще й не думав. 

Юрій Приварський зазначає, що запис у трудовій книжці про звільнення через порушення присяги держслужбовця не дозволяв йому займатися адвокатською діяльністю, а тому після звільнення в ОДА він залишався безробітним. Оскільки суд визнав звільнення неправомірним, запис мають скасувати.

Додамо, що сьогодні першим заступником голови Рівненської ОДА є Віталій Ундір.

Читайте також по темі:
Приварський хоче позбутися «вовчого білета»

Звільнення Приварського пришвидшив президент


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також