На Березнівщині чоловік з вилами напав на поліцейського та пробив йому ногу

1447 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Сьогодні, 14 червня, о 16:05 на лінію 103 надійшов виклик від поліцейської.

«Під час виконання службових обов‘язків колезі прокололи ногу вилами», - йшлося в повідомленні.
Сталося це у селі Маринин, що на Березнівщині. Туди приїхала фельдшерська бригада з пункту постійного базування Соснівка.
Медики оглянули потерпілого (31 рік). Він скаржився на біль у стегні та незначну кровотечу в ділянці рани.
На момент приїзду медиків, кривдника вони не побачили. Він, нібито, зачинився в своєму помешканні.
Бригада швидкої обробила рану потерпілому, наклала асептичну пов‘язку та ввела знеболюючі препарати. Попередній діагноз: колота рана в нижній третині правого стегна. Працівники екстренки запропонували транспортувати потерпілого до лікарні, проте він відмовився, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

До речі, вилами на Рівненщині фактично вбили працівника поліції. Це було у липні 2018 у селі Стовпець Дубенського району. Тоді  Олександр Гордійчук приїхав на службовому авто разом зі своїм напарником на виклик про конфлікт між сусідами. На місці виявив агресивного чоловіка. 33-річний Олександр Коблюк був нетверезим.

Той після запрошення дачі пояснень вихопив вила та спочатку вдарив ними по службовому авто, а потім напав на правоохоронця. Вбивця зачепив життєво важливі органи поліцейського. Із колотими пораненнями плеча, грудної клітки та струсом мозку Олександра Гордійчука доправили до лікарні. І там він помер. Суд присяжних розглядав цю справу понад рік. 34-річного Олександра Коблюка тепер засудили до довічного позбавлення волі.

Читайте більше:  За те, що заколов вилами поліцейського, сидітиме довічно


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також