На Березнівщині інспектують лісопильні

658 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині інспектують лісопильні

На двох лісопереробних підприємствах Березнівщини виявлено 5 незадекларованих працівників

В усіх районах Рівненщини тривають інспекційні відвідування з питань виявлення неоформленої праці. Такі заходи контролю посадовці Управління Держпраці у Рівненській області здійснили у низці підприємств лісопереробної галузі Березнівщини. Ця галузь належить до переліку діяльностей з високим ризиком використання незадекларованої праці.

В одного у двох суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в селі Соснівка, інспектори зафіксували факт використання праці 5-ти неоформлених осіб.

Управління Держпраці у Рівненській області нагадує: працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

За результатами інспекційного відвідування складено відповідні акти. Підприємців попереджено про обов’язковість оформлення трудових відносин з усіма працівниками. 

Нагадаємо, що допуск працівника до роботи без належно задекларованих трудових відносин тягне за собою адміністративну, фінансову та кримінальну відповідальність роботодавця.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також