На Березнівщині після візиту поліції дивним чином згоріло 7 бочок вугілля

1657 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині після візиту поліції дивним чином згоріло 7 бочок вугілля

Після візиту правоохоронних органів на територію, де підприємець хотів зайнятися обробкою вугілля, майно, яке ще не встигли вилучити, згоріло вщент. Такий збіг обставин досить дивний, зазначає його довірена особа Оксана Саванчук.

 Про це йдеться в публікації Суспільного.

За словами представниці підприємця, господарську діяльність вони планували здійснювати за три кілометри від села Яцьковичі Березнівського району. На місці встановили 9 бочок для випалювання. 14 травня, з її слів, приїхали поліцейські із судовою ухвалою та вилучили частину майна.

– На вчора вилучено 7 бочок, на які у власника є всі документи, що підтверджують право власності. Ввечері слідчий залишив невилучені бочки та вугілля під охороною працівників поліції, а вже сьогодні вранці власника повідомили про те, що вугілля згоріло. Збіг? Ми взагалі єдині, хто має всі документи, – розповіла Оксана Саванчук.

За її словами, господарську діяльність офіційно ще не здійснювали, оскільки потрібно було отримати останній дозвіл. Буцімто для цього підприємець і робив випал однієї партії вугілля, аби провести заміри викидів забруднюючих речовин.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що до поліції о 06:30 надійшло повідомлення, що поблизу села Яцьковичі загорілася господарська будівля.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що внаслідок загоряння на території приватної земельної ділянки, належної 57-річному жителю Костопільського району, вогнем знищено деревне вугілля та накриття над ним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також