На Березнівщину приїде з війни скорботний кортеж

283 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщину приїде з війни скорботний кортеж

У вівторок, 30 липня, Березнівщина у скорботі зустрічатиме Захисника України Миколу Гергелюка з села Поліське, 1998 року народження.

26 липня  у військовому госпіталі Микола помер від тяжкого поранення, отриманого від ворожого мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Прибуття військового кортежу очікується у місті Березне орієнтовно о 10:20-10:40 (час може бути змінено!). Проїзд містом буде вулицями Андріївська, Корецька у напрямку села Поліське.

Прибуття кортежу у рідне село Миколи очікується орієнтовно о 11:30-12:00 год.

Березнівська міська рада просить жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях кортежу, з шаною зустріти Захисника. Військове поховання відбудеться у селі Поліське у цей же день – вівторок, 30 липня, який оголошено у громаді Днем жалоби. Прощання з Миколою розпочнеться о 13:00 год. у будинку у селі Поліське за адресою: Хутір Правий, 8. Заупокійна служба відбудеться у Свято-Михайлівському храмі с.Поліське. Поховають українського воїна на місцевому кладовищі. Земляків просять доєднатися до вшанування пам'яті Захисника, який віддав своє життя за світле майбутнє незалежної України.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також