На будівництво дороги з Рівного до Городка претендує чотири компанії

4105 0

Ми у соцмережах:

На будівництво дороги з Рівного до Городка претендує чотири компанії

На Рівненщині триває будівництво Північної об'їзної. Проте будівництво ділянки від Рівного до Городка після того, як білоруська компанія проклала невеликий її шмат.

 -          Чому зупинились роботи? - прокоментував перший заступник голова Рівненської ОДА Сергій Подолін. -  У зв’язку з запуском активної фази будівництва північного обходу міста Рівне проєктно-кошторисна документація по Н-22 потребувала коригування. Юридично, не зупиняючи робіт та не розриваючи договору з підрядником, зробити це було неможливо.  Проєкт було скориговано, кошти передбачені постановою КМУ, тендер оголошено (зараз на стадії кваліфікації). Наразі триває тендерна процедура по вибору підрядника (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-29-005172-b).

За його словами, пропозиції на тендер подали три зарубіжні компанії:
- «Онур констракшн інтернешнл» (Туреччина)
- «Аз Вірт ММСі» (Азербайджан)
- «ДСТ 4 м.Брест» (Білорусь, ті ж що і починали вище згадану ділянку).
Також у торгах бере участь українська компанія ТзОВ «Енергетично-дорожнє будівництво»
Після завершення тендерних процедур і визначення підрядника - роботи на ділянці км 150+500 - 156+700 автодороги Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» будуть відновлені.

Нагадаємо, минулого року ми повідомляли, що білоруська компанія, яка взялася капітально ремонтувати дорогу Рівне-Луцьк, несподівано для всіх забрала техніку, працівників та зникла, відремонтувавши лише невелику частку із того, що мала. Офіційна версія «зникнення» — Служба автодоріг взялася вносити зміни у проектно-кошторисну документацію. Мовляв, через будівництво північної об’їзної, яке потрібно узгодити з капремонтом траси на Луцьк. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також