На Донеччині загинув воїн з Рівненщини: прощатимуться з ним у вівторок

2201 0

Ми у соцмережах:

На Донеччині загинув воїн з Рівненщини: прощатимуться з ним у вівторок

У Костопільській громаді 5 березня оголошено днем жалоби.

Солдат Григорій Окерешко віддав своє життя за вільну Україну. Він загинув 2 березня поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району на Донеччині.

Григорій народився 1 червня 1970 року у селі Новий Моквин Березнівської громади. Навчався у місцевій школі, а далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Після служби переїхав у місто Костопіль, навчався у Костопільському професійно технічному училищі, здобув професію електрика.

- Григорій був дуже добрим та співчутливим. Мав м’який характер, завжди всім допомагав, був щирим та відвертим. Дуже любив свою справу, віддавав себе повністю. Був найдобрішою людиною, люблячим чоловіком і батьком, вірним другом і дбайливим господарем, який умів робити все, - розповідає дружина Наталія.

Григорій понад 20 років працював електромонтером на ТОВ «Свиспан Лімітед». Чоловік був фахівцем у своїй справі. Йому довіряли найскладніші завдання.

- Ми назавжди запам’ятаємо Григорія як добру, щиру, відкриту людину. Його майстерність та відповідальність – це найкраща гарантія того, що складна робота буде виконана на відмінно. Він завжди допоможе, підтримає, підкаже. Ми втратили більше, ніж просто колегу. Такі люди – золотий фонд нашого підприємства. Ще й досі складно прийняти те, що Григорій вже ніколи не повернеться до нас. Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям захисника. Герої не вмирають!, - колектив ТОВ «Свиспан Лімітед».

28 вересня 2023 року Григорій приєднався до війська. Обіймав посаду стрільця-санітара механізованого батальйону. Загинув внаслідок мінно-вибухової травми. Воїну було 53 роки. Вдома на нього чекали дружина, двоє дітей, рідні та друзі.

Костопільська міська рада просить жителів Костопільської громади гідно зустріти загиблого та віддати йому шану:

5 березня о 9:30 - в'їзд похоронного кортежу в місто Костопіль. Маршрут: вул.Рівненська — вул.Нова — вул.Коперніка — вул.Грушевського — вул.Степанська — вул.Січових Стрільців, 3.

Прощання з Григорієм Окерешко відбудеться 5 березня:
14:30 — заупокійна літія в його домівці (вул.Січових Стрільців, 3).
15:00 — чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Т.Г. Шевченка.

Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Вічна пам'ять! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також