На дорозі Рівне-Костопіль зіткнулись кілька авто (оновлено)

4227 3

Ми у соцмережах:

На дорозі Рівне-Костопіль зіткнулись кілька авто (оновлено)

Очевидці стверджують, що дорогу стали посипати вже після цієї автопригоди. За допомогою до медиків звернулися троє осіб, серед яких чотиримісячна дитина.

майже на межі Рівненського та Костопільського районів трапилась ДТП. Там сьогодні зітнулось кілька автомобілів та з'їхали зі слизької траси. На місце події помчала швидка допомога з міста Костополя. Обставини ДТП зараз з'ясовує поліція.

За попередньою інформацією поліції, неподалік села Три Копці водій «Chevrolet Aveo» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, в результаті чого авто почало заносити. Спочатку зіткнення відбулося із двома автомобілями «Audi», які рухалися в попутному напрямку, а потім лобове — із «Mercedes-Benz Sprinter» на зустрічній смузі руху.

Водія мікроавтобуса та пасажирку «Chevrolet» із немовлям доставили до медзакладу. Після надання допомоги усіх трьох відпустили. 

Водій «Chevrolet» за зовнішніми ознаками був тверезий, утім його ще освідуватимуть на стан сп’яніння. За вчинене він нестиме адміністративну відповідальність.  

Фото - Олександри Скрипник.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також