На Херсонщині загинув командир вогнеметного відділення з Демидівщини

1658 0

Ми у соцмережах:

На Херсонщині загинув командир вогнеметного відділення з Демидівщини

13 вересня у бою з російським окупантом поблизу населеного пункту Таврійське, що на Херсонщині, загинув ще один воїн – захисник, командир вогнеметного відділення вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту старший солдат Артур Глинський, житель с. Рогізне.

Йому був лише 21 рік… Без чоловіка залишилася дружина, без батька – маленька дитина, без сина – батьки, без брата – сестри…

Артур, захищаючи рідну неньку-Україну від російського окупанта ще із 2020 року, не вагаючись, віддав найцінніше, що тільки мав – власне життя.

- Війна забирає найкращих, найвідданіших, тих, у кого ще мало бути ціле життя попереду. Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким Захисника України, який героїчно боронив нашу землю. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував,  - йдеться у повідомленні Демидівської селищної ради. - Вічна пам’ять та слава Герою! Герої не вмирають! Вони завжди залишаються у наших серцях!

Інформацію про зустріч та прощання з Героєм повідомлять додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також