На Херсонщині загинув молодий солдат із Сарн

1480 0

Ми у соцмережах:

На Херсонщині загинув молодий солдат із Сарн

Прощатимуться з Денисом Кухоцьким у селі Городець, звідки родом його батьки.

 - Війна невблаганно забирає життя… 8 серпня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Микільське, Бериславського району, Херсонської області загинув КУХОЦЬКИЙ Денис Іванович, - повідомили у Сарненській міській раді.
 
Денис Кухоцький мешкав у Сарнах. Випускник Сарненського ліцею №5, солдат військової частини А7399, 126 бригади ТРО міста Одеса, де в Національному університеті «Одеська юридична академія» він навчався на 3 курсі факультету прокуратури та слідства «кримінальна юстиція».
 
 - Йому був лише 21 рік, але, незважаючи на свій юний вік, він не ховався від війни, а в березні 2022 року долучився до лав українського війська і ціною власного життя оберігав наші. Молодий, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться…
 
Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, побратимам Воїна - це непоправна втрата для нас усіх. Вічна і світла пам'ять мужньому Герою та люблячому синові. Низький уклін Батькам! Він віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця.
 
Він залишався вірним присязі та Україні до останнього свого подиху… Прощатимуться з Денисом у селі Городець, звідки родом його батьки. Про дату та час поховання повідомимо додатково.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також