На Хмельниччині затримали розбійника, який з пістолетом напав на мешканку Рівненщини

1198 0

Ми у соцмережах:

На Хмельниччині затримали розбійника, який з пістолетом напав на мешканку Рівненщини

Вранці, третього листопада, у селі Велика Омеляна , 51-річна жінка на подвір’ї займалася домашнім господарством. Коли зайшла в будинок, побачила, що в її речах нишпорить невідомий. Зловмисник штовхнув господиню і наніс їй кілька ударів руками та ногами по всьому тілу. Погрожуючи пістолетом, вимагав гроші.

Вона віддала 1000 гривень та банківську картку, назвавши пін-код до неї. Потерпіла зателефонувала синові, який викликав «швидку» і поліцію. У жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, численні забої спини та поясниці, гематоми обличчя та голови. Після надання допомоги жінку відпустили додому.

Поліцейські оперативно встановили, що нападник приїхав на автомобілі «Ford», номерні знаки якого допомогли встановити камери відеоспостереження. Для його затримання в області було введено оперативний план «Перехват».

Працівники управління карного розшуку встановили, що зловмисник може перебувати на території Шепетівського району. За наданим орієнтуванням колеги із сусідньої області поблизу села Климентовичі затримали 43-річного жителя села Здовбиця Рівненського району.

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного із насильством і проникненням у житло, та обрання запобіжного заходу.

Автомобіль слідчі вилучили.

Нападник із органами досудового розслідування не співпрацює та від будь-яких пояснень відмовляється, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також