На кордоні з Білоруссю копають другу лінію протитанкових ровів (ВІДЕО)

1415 0

Ми у соцмережах:

На кордоні з Білоруссю копають другу лінію протитанкових ровів (ВІДЕО)

Поблизу кордону з білоруссю кипить робота. Щодня тут споруджують фортифікаційні та інженерні споруди. Як розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, копають другу лінію протитанкових ровів та зводять загородження, використовуючи спеціальні бетонні конструкції – тетраедри.

- Оборонний бюджет в дії! Разом з військовими, прикордонниками та ДСНС продовжуємо нарощувати обороноздатність області. Нагадаю, Рівненщина - одна із перших областей, де сформовано оборонний бюджет. 52 громади виділили кошти для зміцнення кордону та кругової оборони населених пунктів півночі області, - зазначив Віталій Коваль.

У ході робочої поїздки на північ Рівненщини начальник ОВА Віталій Коваль провів нараду з військовими, прикордонниками, головами РВА та громад північних районів щодо обороноздатності області.

Заслухали доповідь очільників громад Вараського району, щодо забезпечення кругової оборони території.

- Сьогодні рішення мають бути простими, ефективними і результативними. Наш пріоритет - безпека. Обороноздатність області має бути настільки сильною, щоб у ворога навіть не було думки наступати, - наголосив Віталій Коваль. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також