На кордоні затримали трактори

2140 0

Ми у соцмережах:

На кордоні затримали трактори

На митному посту «Городище» Рівненської митниці ДФС під час проведення митного контролю транспортного засобу комерційного призначення з реєстраційними знаками суміжної країни водій автомобіля надав товаросупровідні документи щодо митного оформлення вантажу – мінітракторів для проведення сільськогосподарських робіт та навісного обладнання до них.

У працівників митного поста виникли сумніви щодо достовірності документів відносно вантажу. Для встановлення відповідності ідентифікаційних ознак товару, його вартості та кількості працівником підрозділу провели додатковий митний огляд транспортного засобу.

У кабіні водія, громадянина Республіки Білорусь, виявили товаросупровідні документи, інформація в яких суттєво різнилась від тієї, що була подана ним для здійснення митних формальностей. Вартість вантажу відрізнялась у чотири рази.

Отож громадянин Білорусії намагався перемістити через митний кордон України вантаж з приховуванням від митного контролю шляхом подання до митного органу документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, отримувача, кількості вантажних місць та вартості товару.

Загальна вартість тимчасово вилучених предметів, тракторів та навісного обладнання до них, становить 1 135 569,58 гривень, повідомляє ДФС в Рівненській області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також