На коронавірус в Сарнах захворіли дві вагітні

5771 0

Ми у соцмережах:

На коронавірус в Сарнах захворіли дві вагітні

Про це повідомляє головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк. За його словами, зараз в медичному закладі налічується 34 інфікованих особи.

 «На даний час ми маємо 34 випадки підтвердження на інфікування корон вірусом, - розповів Василь Іванюк. -  Чому саме інфікування? Тому що значна кількість інфікованих, в тому числі медичних працівників, почувають себе як завжди, взагалі без симптомів. До речі, чекаємо результатів, яким сьогодні повторно було відібрано аналізи. Завтра готуємо до виписки двох пацієнтів, і це добре, вони повторно від'ємні. В зв'язку з покращенням стану здоров'я ще одну хвору переведено з реанімації в інфекційне відділення, в якому, до речі, вже розведений кисень. На жаль, сьогодні підтверджено інфікування двох вагітних, яких виявлено при обстежені контактних, почуваються вони задовільно, на самоізоляції».

За словами Василя Іванюка, в заклад також надійшов ще один апарат ШВЛ високого класу. Згідно з наказом УОЗ, лікарня визнана для надання медичної допомоги за різним профілем саме хворим на COVID-19.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також