На Поліссі ховатимуть солдата з тероборони, в якого зупинилось серце

401 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі ховатимуть солдата з тероборони, в якого зупинилось серце

Завтра, 4 жовтня, Сарненська громада схилить голови у скорботі, проводжаючи в останню життєву дорогу Анатолія Бігуна. 48-річний старший сержант - житель с. Тутовичі. Цьогоріч у січні він був мобілізований до ЗСУ та проходив службу в 126-й окремій бригаді ТРО.

Під час проходження військової служби стан здоров’я Анатолія Бігуна огіршився, 26 вересня у лікарні серце Захисника зупинилося.

- У цивільному житті Анатолій мав спеціальність майстра по газовому обладнанню, певний час працював опалювачем в ліцеї «Лідер», останній час виконував будівельні роботи, - повідомляє Сарненська міська рада.Герой став на захист рідної землі та віддав найцінніше – своє життя за мирне небо, спокій та майбутнє України. Цілеспрямований, відповідальний та працелюбний, такого пам’ятатимуть рідні та близькі Анатолія. У військовика залишилась мама Лариса Василівна, донька Аліна, син Станіслав та сестри. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам, які втратили рідну людину. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Вічна пам’ять та честь Герою.

Прощання із Анатолієм відбудеться завтра, 4 жовтня. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:30  та рухатиметься маршрутом: Костопільська-Європейська-С. Бандери-Вишнева-Дослідна-Яринівка-Тріскині-Цепцевичі-Тутовичі. Об 11.00 год. – прощання вдома, вул. Центральна, 71, о 2.30 – чин похорону у храмі с.Тутовичі, о  13.30 . – поховання на кладовищі с.Тутовичі.
Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +-15 хв. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також