На Поліссі розтрощили укриття

8692 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі розтрощили укриття

Це сталось у місті Сарни.

Другий рік війни змусив українців адаптуватися до життя із постійними повітряними тривогами. Одним з головних завдань міської влади є забезпечити максимально можливу безпеку для усіх жителів та гостей міста. Працівники комунального підприємства «Житлосервіс» регулярно приводять до ладу та ремонтують сховища в житлових будинках. Та, на жаль, є особи, які не бережуть та нищать захисні споруди, що можуть врятувати життя багатьох людей.

В ніч з 6 на 7 січня, двірник Олександр, на території комунального підприємства «Житлосервіс», що на вулиці Широка, 9 (місце для укриття), виявив ознаки вандалізму. На місце події прибули працівники поліції та зафіксували випадок навмисного псування майна. Вандали розбили 4 світильники та лампочки, розтрощили вимикач світла, пошкодили всі дверні рами, вибили двері та умивальник, зламали вентиляційний люк та 3 лавочки, розбили електрощитову, розмалювали стіни та залишили, після свого візиту, багато сміття. Вандалів тепер шукає поліція.

Міськрада звертається до мешканців Сарн з проханням відповідально ставитись до захисних споруд, а у випадку, якщо хтось став свідком скоєння подібних актів вандалізму, — негайно інформувати про це поліцію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також