На Полтавщині поліція вилучила в жителів 11 танків

12123 0

Ми у соцмережах:

На Полтавщині поліція вилучила в жителів 11 танків

А також правоохоронці знайшли у місцевого населення кулемети, гвинтівки, гранати і кілька тисяч патронів.

Правоохоронці закликали населення не зберігати вдома небезпечні знахідки, щоб не наражати себе і рідних на небезпеку. 

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну правоохоронці вилучили в жителів Полтавської області чимало техніки і зброї, яку люди незаконно зберігали вдома. Про це повідомили в поліції Полтавщини.

За інформацією очільника обласної поліції Євгена Рогачова, вдалося вилучити: 11 танків, 2 бронеавтомобілі, 8 кулеметів,
9 автоматів, 5 гвинтівок, 10 пістолетів, близько 4000 патронів різного калібру, 14 гранат, близько 200 одиниць інших боєприпасів.

-  Розслідується 31 кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі, - повідомили правоохоронці.

В поліції закликали при виявленні військової техніки, боєприпасів, зброї чи інших небезпечних предметів повідомляти правоохоронні органи. Знахідки передадуть українським силам оборони для боротьби з російським агресором.

- Зберігаючи вдома вибухонебезпечні предмети та зброю, ви не лише порушуєте закон, а й наражаєте на велику небезпеку себе, своїх дітей, рідних, друзів та знайомих. Бережіть себе. Будьте пильними. Співпрацюйте з Нацполіцією, Збройними силами України та теробороною задля безпеки наших громадян та перемоги України над ворогом! - наголосили в поліції Полтавської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також