На проспекті Миру цвістимуть тюльпани – на деревах

1833 0

Ми у соцмережах:

На проспекті Миру цвістимуть тюльпани – на деревах

21 березня активісти ромадської ініціативи «Сад історій» висадили 6 тюльпанових дерев у Рівному на проспекті Миру. До висадки поставилися серйозно: заготовили нову землю, задіяли спецтехніку, виймали плитку з тротуарів.

 «Це місце змінилося, згодом ще завершимо облаштування лунок і буде виглядати ще краще. Сподіваємось, що ця висадка потягне за собою й невеличку реконструкцію і тут невдовзі буде розподілено простір для людей та машин», - зазначаєтсья в публікації активістів.

Вони додають, що вдячні за підтримку владі, яка дозволила висадку, та рівнян й бізнесу, які долучились своїми внесками, завдяки чому вдалося озеленити центр Рівного на 29 якісних дерев. Ще одне лишилось досадити, після чого активісти обіцяють підготувати нові саджанці. 

«Це вперше ми задіяли техніку для висадки і в процесі виявили багато друзів та підтримки, адже наш основний план «провалився». Будівельного сміття вивезли 4 самоскиди і завезли дві машини нової землі! Дякуємо MOST, що покрили частину непередбачених витрат та допомогли в організації техніки Акорд Меблі за доставку всього необхідного для висадки, AutoPlus за готовність допомагати та забудовнику Юрію Юшчишину за землю для лунок!» - підкреслили активісти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також