На референдуми прийшло менше третини виборців

1206 0

Ми у соцмережах:

На референдуми прийшло менше третини виборців

У Луганську у референдумі взяли участь 24% з тих, хто має право голосувати, в Донецьку — трохи більше 32%. Про це заявив спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов під час засідання погоджувальної ради депутатських груп і фракцій у ВР.

У Луганську у референдумі взяли участь 24% з тих, хто має право голосувати, в Донецьку — трохи більше 32%. Про це заявив спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов під час засідання погоджувальної ради депутатських груп і фракцій у ВР. "Що стосується участі громадян, то за інформацією МВС і експертів, які були присутні, вчора в цьому фарсі взяли участь у Луганську — 24% з тих, хто має право голосувати, в Донецьку — трохи більше 32%", — заявив Турчинов.

За його словами, у багатьох містах Луганської області референдум взагалі не проводили.
2014-33_p02_04 У свою чергу, організатори референдуму заявляли про те, що за державну самостійність самопроголошеної Луганської народної республіки на так званому референдумі 11 травня нібито проголосували 94-98% виборців області. "На сьогоднішній ранок опрацьовано 28 територіальних комісій. Очікуємо дані з територіальних комісій з найскладніших районів — там, де хлопці потрапляють під вплив Національної гвардії, — за проміжними даними, за державну самостійність Луганської народної республіки проголосували 94-98% виборців", — заявив голова ЦВК щодо проведення "референдуму" про статус Луганської області Олександр Малихін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також