На ринку у Рівному дільничні викрили підпільного «продавця» алкоголю

1532 0

Ми у соцмережах:

На ринку у Рівному дільничні викрили підпільного «продавця» алкоголю

Майже 34 літри алкоголю невідомого походження у різних ємностях вилучили сьогодні, 24 січня, поліцейські Рівненського відділу поліції. Підпільну торгівлю алкоголем організував на одному із ринків міста 45-річний рівнянин.

За отриманою інформацією дільничним офіцерам поліції вдалося задокументувати факт незаконної торгівлі алкоголем. Свою «господарську» діяльність чоловік провадив на вулиці біля одного із кіосків, продаючи спиртне ще й на розлив.

Після того, як зловмисник реалізував чергову пляшку алкоголю, «торгівлю» йому довелося припинити через появу поліцейських.

Спиртне чоловік зберігав у трьох мішках, де знаходилися як скляні, так і пластикові ємності. Правопорушник запевнив, що купив горілку в одному із закладів, куди і пішли разом із ним правоохоронці. Однак, коли з’ясувалося, що власник магазину немає нічого спільного із 45-річним рівнянином, останній почав нецензурно лаятися та чинити непокору поліцейським. До того ж, порушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і підтвердили результати освідування у медзакладі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що на зловмисника склали одразу три адміністративні протоколи: за порушення правил торгівлі алкогольними напоями, за появу у громадських місцях у п’яному вигляді та за злісну непокору поліцейському. Адміністративні  матеріали скеровані на розгляд суду. Алкоголь поліцейські вилучили та утилізують після рішення суду.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також