На Рівненщині чоловікові не вдалося «домовитися» з поліцією

2392 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Вчора, 16 листопада, близько другої години ночі поліцейські Здолбунівського відділення поліції на вулиці Чайковського зупинили автомобіль «Renault Kangoo» за порушення водієм правил керування.

У салоні авто поліцейські впізнали пасажира. То був раніше судимий 42-річний місцевий житель. Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, пілкуючись із правоохоронцями, чоловік нервував, а потім добровільно віддав їм пістолет, який був перероблений. Для того, аби уникнути кримінальної відповідальності, чоловік запропонував правоохоронцям 400 доларів або 10 тисяч гривень.

Попередження про відповідальність за такі дії його не зупинили, тож поліцейські групи реагування патрульної поліції викликали слідчо-оперативну групу та задокументували злочин.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне зберігання зброї та за пропозицію надання неправомірної вигоди за статтями 369 та 263 Кримінального кодексу України. Пістолет відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також