На Рівненщині набирають наступальні бригади, щоб вигнати росіян

7990 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

В державі почали формувати вісім додаткових бригад, щоб вибити російських окупантів з України.

Патріотичних рівнян запрошують приєднуватися до Національної гвардії, поліції та прикордонників.

- Кістяк бригад наступу буде складатися з бойових офіцерів з достойним бойовим досвідом, які показали себе ще у 2014 році. Алгоритм набору в бригади наступний: в п’яти ЦНАПах на Рівненщині реєструватимуть добровольців. Це ЦНАПи біля Рівненської ОДА, в Рівненській РДА, Дубні, Вараші та Сарнах. Там будуть офіцери, які нададуть всю необхідну інформацію. Це ні в якому разі не мобілізація, а добровільний набір. Нам потрібні патріоти, - говорить голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

В свою чергу, керівник поліції Рівненщини Олександр Ганджа розповів, що поліцейська бригада «Лють» скрадатиметься з найбільш мотивованих бійців:

- Бригада «Лють» - це два штурмових полки. Батальйон особливого призначення, артилерійський полк та рота спеціального призначення. В їх арсеналі буде бронетехніка, БМП, артилерійське та снайперське озброєння. Поліція пропонує додаткові виплати в залежності від умов служби, постійну заробітну плату, право отримати пільгову освіту у вишах МВС, компенсацію за винайм житла або право отримати пільгове житло.

Командир військової частини Національної гвардії в Рівному Сергій Лук'янчиков уточнив, що основне завдання патріотів – посилення наступу на російську армію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також