На Рівненщині навчаються протидіяти надзвичайним ситуаціям

765 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині навчаються протидіяти надзвичайним ситуаціям

Надзвичайна ситуація на Рівненській АЕС, замінування та пожежа – за таким сценарієм пройшли чергові навчання у Вараському районі.

На першому етапі керівництво військових адміністрацій області, району та інших підрозділів провело оперативно-тактичні ворогом державного кордону, висадки повітряного десанту, а такожу пошуку, блокуванні та знищенні противника в районах його евакуації.

Військові, силовики, рятувальники, поліція відпрацювали алгоритм дій на випадок евакуації цивільного населення, розмінування об’єкта та ліквідації пожежі у прикордонній зоні.

З ходом навчань ознайомилися військові керівники ОУВ «Волинь» на чолі з генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком, начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, керівники районів і місцевих громад.

- Хоча Рівненщина і перебуває в умовному тилу – близькість Білорусі не дає нам права розслаблятися. Ми постійно повинні бути в тонусі – влада, правоохоронні органи та звичайні громадяни. Особливо, коли говоримо про безпеку наших північних районів та Рівненської АЕС, - розповів Віталій Коваль.

- Подібні навчання триватимуть і надалі не тільки у поліцейських. Потрібно, аби навички всіх служб та взаємодія між ними була відточена до автоматизму, — зазначає начальник поліції області Олексій Камишанський. — Рівень боєздатності у захисті нашої держави від ворога має бути завжди на найвищому рівні..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також