На Рівненщині облаштували смартквартири для переселенців з Луганщини

1749 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині облаштували смартквартири для переселенців з Луганщини

У Клеванській громаді провели капітальний ремонт приміщення. Його перепланували та підготували для комфортного проживання чотирьох сімей. Таким чином створили 4 смартквартири, в яких житимуть сім’ї з Луганської області, які через російське вторгнення вимушено покинули власні оселі.

- Спільними зусиллями реагуємо на нові запити та потреби ВПО. Наше завдання – забезпечити для вимушених переселенців гідні умови проживання. Нині завершуються роботи із проведення води та світла в будинок. Вже у вересні сім’ї зможуть поселитися у свої нові квартири, - зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Проєкт став можливим завдяки співпраці органів місцевої влади, БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» з Біловодською адміністрацією, НУО «Сучасний Формат» та донора – гуманітарної організації «Humedica». Також допомогли облаштувати смартквартири партнери з БО БФ «Схід SOS» за підтримки гуманітарної організації CARE.

- Нас об’єднало не щастя і не радість, а війна. Прикро, що люди втратили свої домівки, але ми стараємося, щоби цей проєкт подарував часточку затишку, спокою, впевненості та домашнього тепла, - зауважив голова правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.

Першочергове право на заселення мають соціально незахищені громадяни. Є виписані критерії, за якими, комісія утворена з-поміж представників донорів та громад, визначатиме, хто зможе тут проживати. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також