На Рівненщині під вартою перебуває збувач канабісу із Хмельницької області

805 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині під вартою перебуває збувач канабісу із Хмельницької області

Наркоторгівлею займався 28-річний житель села Мухарів сусідньої Хмельниччини. Зловмисника затримали правоохоронці під час чергового збуту наркотичної речовини. Йому вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Поліцейські відділення №7 (м.Корець) провели комплекс заходів та викрили і задокументували незаконну діяльність зловмисника на території колишнього Корецького району у червні цьогоріч. Тоді він збув 20 грамів канабісу за 1200 гривень. Експертиза підтвердила належність вилученої подрібненої сухої речовини до наркотичних. Клієнтів 28-річний житель Хмельниччини підшуковував через знайомих, зокрема і на Рівненщині. 13 липня наркоторговця поліцейські затримали у селі Жданівка під час чергового збуту 15 грамів наркотичної речовини «покупцю».

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом збуту наркотичних засобів слідчі повідомили про підозру. 

Сьогодні, 15 липня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід — 60 діб тримання під вартою.  Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також