На Рівненщині поховали аж сімох захисників

2446 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині поховали аж сімох захисників

За добу на Рівненщині провели аж сімох захисників, які загинули у бою з російськими окупантами.

Сарненщина – в жалобі за Олегом Поповичем. Чоловік проживав у місті Сарни. Призвався до війська у березні цього року. Воїн загинув 24 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині. У Героя залишились дружина та діти.

У Городоцькій громаді попрощалися із Андрієм Фещуком. Після повномаштабного вторгнення рф чоловік пішов захищати рідну країну. Загинув Андрій 26 грудня 2023 під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

На Дубенщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв.

Андрій Василюк, 1991 року народження, проживав у селі Переросля. Чоловік служив стрільцем-санітаром штурмового відділення. Герой загинув, виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку.

Володимир Лотоцький, 1998 року народження, проживав у селі Івання Привільненської громади. Воїн загинув 26 грудня в Запорізькій області. Без батька залишився малолітній син. Безжальна війна забрала в родини Лотоцьких вже другого сина.

Михайло Шеремета, 1971 року народження, проживав у селі Вовковиї Демидівської громади. Чоловік служив розвідником та старшим сержантом Збройних Сил України. Герой загинув 22 грудня під час виконання бойового завдання в Запорізькій області.

Олександр Мошкун, 1974 року народження, був родом з села Заміщина Крупецької громади. До лав Збройних Сил України був мобілізований 25 лютого 2022 року, військову службу проходив в інженерно-саперному відділенні. Захисник помер 24 грудня. У чоловіка залишились дружина, діти, батьки та брат.

Володимирецька громада провела в останню дорогу Сергія Гаврилюка. Чоловік служив командиром гранатометного відділення взводу вогневої підтримки. Герой загинув 24 грудня внаслідок танкового обстрілу в Донецькій області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також