На Рівненщині поховали шістьох військовослужбовців

610 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині поховали шістьох військовослужбовців

В останню путь провели Богдана Карпача із Володимирецької громади, Геннадія Осіяна з Рівного, Олександра Кривця - з Дубровицької ТГ, Олексія Рижика - з Демидівської тергромади, а також Ігоря Демчину та Олександра Козакова - з Костопільщини.

- У жалобі - Володимирецька громада. У російсько-українській війні загинув військовослужбовець Богдан Карпач, 30.07. 1975 р.н., житель села Довговоля. У 1997-2022 роках служив в пожежно-рятувальних підрозділах селища Володимирець та Рафалівки. За його плечима - десятки ліквідованих пожеж і чимало випадків надання допомоги людям в екстрених ситуаціях. У квітні 2023 року за вислугою років вийшов на заслужену пенсію в званні головного майстер-сержанта служби цивільного захисту. А вже травні 2023 року став до лав Збройних сил України. Захисник служив оператором 1-го відділення протитанкових ракетних комплексів взводу протитанкових ракетних комплексів ВЧ А0243, - розповіли у Рівненській ОВА.

На жаль, Богдан Карпач загинув 7 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій в Сумській області.

Рівненська громада провела в останню земну дорогу захисника Геннадія Осіяна. Чоловік народився 29 березня 1977 року на Черкащині. У Рівненському СПТУ №38 здобув фах зварювальника, працював в Україні та закордоном. Після початку повномасштабного вторгнення Геннадій залишив роботу у Польщі та повернувся додому. У листопаді 2022 року вступив до лав Збройних сил України. Солдат Геннадій Осіян захворів під час служби на Запоріжжі та помер 13 серпня 2024 року у лікарні. Поховали військовослужбовця на кладовищі «Нове» у Рівному.
 
Олександр Кривець народився 1995 року і проживав у селі Бережки Дубровицької громади. У серпні минулого року він був призваний на військову службу. Служив у лавах 59-го батальйону 104-ї бригади, де був командиром одного із стрілецьких відділень. На жаль, 9 серпня 2024 року Олександр загинув на Харківському напрямку внаслідок ворожого обстрілу. Йому назавжди залишиться 28 років…
 
Ігор Демчина народився 23 січня 1976 року у Костополі. Захищати Україну пішов добровольцем у 2024 році, був гранатометником єгерського відділення. Життя захисника обірвалося 11 серпня 2024 року внаслідок отриманої мінно-вибухової травми на Донеччині. Поховали військовослужбовця на кладовищі «Нове» у Костополі.
 
Олександр Козаков народився 2 грудня 1972 у селі Тростянець, що на Костопільщині. Олександр навчався в Золотолинській школі, здобув професію кухаря у Рівненському коперативному коледжі. 21 березня 2022 року захисника призвали на війську службу, він був кухарем у військовій частині. 10 серпня 2024 Герой загинув внаслідок скиду боєприпаса з ворожого дрону на Донецькому напрямку. Поховали загиблого у селі Тростянець.
 
Олексій Рижик 1992 року народження, житель села Дубляни Демидівської тергромади. Солдат Збройних сил України. У військо був призваний в березні 2022 року. На жаль, Олексій загинув 11 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. Поховали захисника на місцевому кладовищі. 
 
Вічна слава воїнам! Щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовців!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також