На Рівненщині поліцейські вилучили близько 800 кущів конопель

1085 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині поліцейські вилучили близько 800 кущів конопель

Учора, восьмого липня, у Лютинську Дубровицького району поліцейські знайшли 740 рослин конопель. Рослини, схожі на коноплі, помітив сільський голова Лютинська, коли зайшов до 48-річного місцевого жителя та його матері. Господаря попередив, що дзвонитиме у поліцію. До приїзду правоохоронців 48-річний чоловік уже взявся «чистити» ділянку та вирвав майже половину посіву.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, рослини були доглянуті, проте чоловік заперечував свою участь у цьому. Каже, що то усе справа рук 80-річної матері. Втім, хто вирощував коноплі та з якою метою, будуть з’ясовувати правоохоронці під час досудового розслідування. Зразки рослин поліцейські вилучили та направили на дослідження в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відомості про це внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 310 Кримінального Кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель)

Того ж дня, у Радивилівському районі дільничний офіцер поліції знайшов на присадибній ділянці 45-річного жителя Довгалівки 32 рослини коноплі. За цим фактом також триває досудове розслідування. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також