На Рівненщині попрощалися із п`ятьма воїнами, які захищали нас від окупантів

386 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися із п`ятьма воїнами, які захищали нас від окупантів

Рідні, побратими та земляки попрощались з Анатолієм Бігуном із Сарненщини, Олександром Матеяшем із Рівненської громади, Ігорем Андрощуком із Острожчини, Леонідом Шелудьком із Варковицької ТГ та Юрієм Брилем з міста Дубно.

Анатолій Бігун проживав у селі Тутовичі Сарненської територіальної громади. У січні 2024 року був мобілізований до ЗСУ та проходив службу в складі однієї із окремих бригад ТРО. Військовик мав звання старшого сержанта. Під час проходження військової служби стан здоров’я воїна погіршився. 26 вересня у лікарні захисник помер.

Олександр Матеяш народився 11 серпня 1992 року в Квасилові, що у Рівненській ТГ. Олександр закінчив місцеву школу та опанував професію електрогазозварювальника у Квасилівському професійному ліцеї. Працював за фахом на цементно-шиферному заводі. Став на захист України у 2024 році. Солдат Олександр Матеяш загинув, виконуючи бойове завдання у Курській області Росії. Поховали захисника у селі Здовбиця.

Ігор Андрощук народився 12 серпня 1973 року і проживав у селі Розваж. Загинув воїн 28 вересня внаслідок отриманих поранень під час обстрілу в Донецькій області. Поховали захисника на місцевому кладовищі.

Юрій Бриль народився 19 липня 1991 року і проживав у місті Дубно. Чоловік закінчив Дубенське професійно-технічне училище. Займався спортом і захоплювався риболовлею. У липні 2023 року був призваний на військову службу до ЗСУ. Був інспектором прикордонної служби - навідником мінометів відділення вогневої підтримки. Старший солдат отримав важкі поранення 30 серпня під час мінометного обстрілу на Харківщині, внаслідок яких через місяць помер у медичному закладі м.Києва. Поховали Юрія на місцевій Алеї Слави.

Леонід Шелудько народився 27 липня 1973 року і проживав у селі Квітневе Варковицької громади. Чоловік був призваний на службу у липні 2024-го, служив кулеметником стрілецького відділення. 20 вересня під час виконання бойового завдання воїн отримав смертельне поранення. Поховали полеглого на місцевому кладовищі.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять та слава воїнам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також