На Рівненщині попрощалися із трьома захисниками

6792 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощалися із трьома захисниками

В останню дорогу провели рівнянина Вʼячеслава Борейчука, Павла Назарчука з Костополя та Василя Опалька із Сарненщини.

У Рівненському районі віддали останню шану двом військовослужбовцям.

Вʼячеслав Борейчук народився у Рівному. Отримав фах токаря в одному з місцевих училищ. Пройшов строкову службу в армії на Хмельниччині. Чоловік працював водієм, керував таксі, розвозив хліб, а останні роки був різноробочим. У березні 2023 року воїн доєднався до лав Збройних сил України. Разом із побратимами Вʼячеслав пройшов найгарячіші населені пункти Донеччини - Кліщіївку, Бахмут, Часів Яр, Нью-Йорк. Нещодавно підрозділ, де служив захисник, перевели на Сумщину. Саме там, на жаль, 7 вересня сержант загинув у ДТП. Поховали військовослужбовця на кладовищі мікрорайону Тинне у Рівному.

Павло Назарчук народився у Костополі. Воїн долучився до лав Збройних сил України у 2022 році. Військовослужбовець двічі отримував поранення, мав контузію. На жаль, помер захисник 8 вересня на Сумщині. Поховали чоловіка на місцевому кладовищі у Костополі.

Сарненщина попрощалася із військовослужбовцем Василем Опальком. Чоловік проживав у селі Клесів. З листопада 2022 року він служив у Збройних силах України в тилу. На жаль, 11 вересня Василь раптово пішов із життя. До свого 50-річного ювілею йому залишилося два тижні. У нього залишились батьки та донька.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисників.Низько схиляємо голови у скорботі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також