На фестивалі у селі Княгинине, що на Дубенщини, демонстрували різні сорти хліба.
Про це повідомляє Ксеня Галицька у блозі «Знай більше».
За словами майстрині Людмили Парейко, її хліб особливий тим, що ніколи не черствіє бо його одразу з’їдають.
- Мої хлібини цікаві тим, що кожна з них має свій смак та колір. Є хліб універсальний, а той з коричневою серединою дуже смакує до кави, бо в середі нього є какао. Хлібець в червоно-оранжевою серединою називається кольоровим. Готувала його із томатною пастою. Маю хліб із медом та французький. Є ще із часником та з цибулькою. Також у мене є хліб гороховий, гречаний і утоплений, бо не даю йому підрости та ще й топлю його і тоді випікаю, - каже Парейко.