На Рівненщині шукають дівчину із Львівщини, яка зникла майже чотири роки тому

2472 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині шукають дівчину із Львівщини, яка зникла майже чотири роки тому

Любов Бляшин з міста Стрий Львівської області зникла ще у вересні 2014 року й досі її шукає поліція.

Орієнтування про розшук слідче управління ГУ Національної поліції у Львівській області надіслало й на Рівненщину. Любов Бляшин зникла 1 вересмня 2014 року. 19 жовтня того ж року їй мало виповнитися 18 років.

Прикмети: зріст 160-165 см, середньої статури, волосся пряме, русяве, середньої довжини, очі сіро-голубі, ніс з горбинкою, обличчя овальне.

Особливі прикмети: татуювання у вигляді ієрогліфа  “удача” на нижній частині спини: на спині ліворуч знизу – родимка неправильної круглої форми; на обличчі (ніс) – веснянки, пірсинг на пупку, шрам на лобі. На час зникнення була одягнена: кофту чорного кольору, футболку білого кольору, штани синього кольору та мокасини чорного кольору.

Відділ комунікації поліції Рівненської області просить усіх, хто ймовірно бачив дівчину на Рівненщині, чи має інформацію про те, де вона нині перебуває, повідомити це у будь-який відділ поліції за номером теелфону 102 або ж у слідче управління ГУ Національної поліції у Львівській області за телефоном: (032) 261-40-66 .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також